publicaties

De toolbox bestaat uit:

  • een spelbord
  • 52 kaarten
  • een handleiding

NIEUW!! WORD EEN KOPMAN! TOOLBOX

Steeds meer mensen vinden het moeilijk voldoende energie te hebben om te kunnen omgaan met de uitdagingen in het leven en het werk. Energietekort wordt ook vaker een zorg van organisaties. Deze uitdaging vraagt een integrale aanpak op mentaal, fysiek, relationeel en existentieel vlak. Be well, perform well: om goed te kunnen presteren is het belangrijk om gezond te zijn en goed in je vel te zitten.

Aan de hand van het Kopmanwiel maak je zelf een grondige analyse en een integraal actieplan. Zo breng je je eigen energie weer in een duurzaam evenwicht. En krijg je handvatten om van je organisatie een gezonde plek voor florerende mensen te maken.

IK KIES VOOR MIJN TALENT TOOLBOX

Deze toolbox biedt alle materialen die je nodig hebt om in een team aan de slag te gaan rond talent. Ze bevat dan 35 werkvormen om talent bespreekbaar te maken, te ontwikkelen en beter te benutten. Het is ook een populaire tool bij coaches en wordt vaak gebruikt bij loopbaanbegeleiding.

TOOLBOX VOOR JONG TALENT

De talenten in deze toolbox zijn beschreven op maat van kinderen in de lagere school. Meer dan 30 werkvormen helpen ouders of leerkrachten om met de talenten in de klas aan de slag te gaan. De toolbox wordt ook veel gebruikt door kindercoaches.

MIJN BAAS KIEST VOOR MIJN TALENT

Met dit boek willen we leidinggevenden en HR-teams handvatten geven om meer talentgericht te werk te gaan. De kern van het boek is hoe je sterke resultaten kan behalen door in te zetten op talent. Het werk en de mens duurzaam met elkaar verbinden dus.

ONLINE ZELFTEST: MY TALENT BUILDER

De laatste jaren zijn we nog een stap verder gegaan, en hebben we een online platform ontwikkeld. Aan de hand van een vragenlijst kan je er zelf je talenten testen en krijg je adviezen over mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden en over je ideale context.

We bouwen elke dag verder aan het platform, dus worden de mogelijkheden die het biedt steeds uitgebreider. Heel wat organisaties gebruiken MyTalentBuilder vandaag om de talenten van medewerkers in kaart te brengen en het gesprek erover in te richten.

MyTalentBuilder is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.